Search:
1st Drive Thru Backery - AB Interieurbouw Oosterhout - Insight Productions
21843
single,single-post,postid-21843,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

1st Drive Thru Backery – AB Interieurbouw Oosterhout

May 01 2013

1st Drive Thru Backery – AB Interieurbouw Oosterhout

In opdracht van Shell van Weelde, AB Interieurbouw te Oosterhout, Illy en Pastridor hebben we een film gemaakt over de eerste Drive Thru Backery van Nederland. De eigenaar van het Shell tankstation is een vooruitstrevende ondernemer die de ideeën van AB Interieurbouw uit Oosterhout voor het bouwen van de Drive Thru wel zag zitten.

Onze opdracht was het tonen van de oude situatie die omgebouwd wordt tot de nieuwe situatie. Hierbij is er veel contact geweest met de opdrachtgevers. We hadden te maken met 4 partijen die ieder een eigen bijdrage leverde om dit vernieuwende concept gestalte te geven.

Zoals in de film te zien is gaat het om een luxe backery met diverse nieuwe technieken om snelheid in de Drive Thru te houden. Uiteraard met alleen verse artikelen. Dit in combinatie met de beste koffie die er is, illy!

AB Interieurbouw heeft het concept van de Drive Thru Backery bedacht om eigenaren van tankstations meer mogelijkheden te geven. De marge op brandstof komt steeds meer onder druk te staan waardoor eigenaren van tankstations op zoek zijn naar alternatieve manieren om aan inkomsten te komen. Met dit concept toont AB Interieurbouw dat ze meedenken met hun doelgroep. Ze hebben het concept door ontwikkeld en op maat gemaakt voor van Weelde. Vervolgens heeft AB Interieurbouw ook alle verbouwingen aan het tankstation in goede banen geleid. En het resultaat mag er zeker zijn!.

Zoals in de bedrijfsfilm is te zien, is het gehele uiterlijk van het tankstation volledig veranderd. Niet alleen is het buiten met de Drive Thru totaal anders geworden, ook binnen is de uitstraling geheel anders. Het oogt fris en alle ‘food’ ziet er vers en gezond uit.

Niet vreemd dat dit concept direct vanaf het begin werkt als een trein. Inmiddels worden er ook avondmaaltijden aangeboden.

AB Interieurbouw uit Oosterhout heeft door ons deze bedrijfsfilm laten maken. Met deze film maken ze hun concept visueel en overtuigen ze ook andere tankstations om hun concept te gebruiken.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment