Search:
Bedrijfsfilm laten maken - Insight Productions - bedrijfsfilm
16234
single,single-post,postid-16234,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bedrijfsfilm laten maken

Set up a blog in just a few minutes
Aug 05 2015

Bedrijfsfilm laten maken

Een doelgerichte bedrijfsfilm laten maken?

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken of overweegt dit. Dan zijn er tal van mogelijkheden om dit goed aan te pakken. Je hebt misschien al iets in gedachte dat je mooi vindt of bij een ander bedrijf hebt gezien. Zijn dit ook echte geschikte films voor jouw bedrijf? Dit onderzoeken we graag eerst met je

Proces

Het is belangrijk om goed na te gaan waarom je een bedrijfsfilm wil laten maken. Wat is het doel, heb je de doelgroepen duidelijk in beeld en maak je gebruik van meer online video? Al deze vragen en nog meer brengen we graag met en voor je in kaart. Daarna gaan we kijken wat voor soort bedrijfsfilm bij je behoefte passen.

Verschillende soorten bedrijfsfilms

Omdat de behoeftes van onze opdrachtgevers verschillend zijn is het ook niet vreemd dat we een divers aanbod aan bedrijfsfilms hebben. Onze promotiefilmsstaan bekend om hun dynamiek en beleving staat in al onze producties centraal. Een promotiefilm geeft vooral inzicht in en bedrijf en de kijker leert het bedrijf echt kennen. Een commercial vraagt juist kort en krachtig om aandacht. Zorgen dat mensen overtuigd zijn van de kwaliteit van je product en dat ze het moeten hebben. Een andere manier om aandacht te krijgen is de steeds populairder wordende ‘teaser’! Steeds meer bedrijven willen middels een teaser prikkelen. Een kenmerk van teasers is dat ze de kijker flarden van het geheel tonen. Bioscoopfilms worden altijd zo gepromoot maar nu zijn er ook steeds meer bedrijven die hun producten zo onder de aandacht brengen. Vooral in de autobranche weten ze dat teasers mensen nieuwsgierig maken en dat men zo ook naar de website komt. Voor het wekken van extra vertrouwen in je bedrijf en product kun je overwegen om tevreden klanten of opdrachtgevers aan het woord te laten. Voor veel mensen is een waar verhaal van iemand die ervaring heeft met jouw bedrijf een goede reden om meer vertrouwen in jou te krijgen.

Onze testimonials zijn korte video’s waar we mensen aan het woord laten over een product of bedrijfsonderdeel. Omdat veel bedrijven met diverse branches te maken hebben, wordt er vaak voor gekozen om testimonials van bedrijven in verschillende branches te laten maken. Deze films kun je delen op je website maar denk er ook aan dat deze films goed bekeken worden op LinkedIn en bijvoorbeeld Facebook. Wat het op Facebook ook goed doet zijn onze films van evenementen. Laat je doelgroep nagenieten van een evenement of jouw aanwezigheid op een beurs. En vergeet niet dat er altijd mensen zijn die hadden willen komen maar niet konden. Middels deze aantrekkelijke sfeervideo’s hou je toch contact met deze mensen. Zo zie je dat er veel verschillende soorten films zijn die elk voor andere doeleinden in zijn te zetten.

Meer verkoop

Uiteindelijk draait het om meer verkoop. Met onze films vergroten we niet alleen je online zichtbaarheid en contactmomenten met je doelgroep, maar het zijn ook nog eens contactmomenten met een hoge kwaliteit. Het is interessant om te weten of een film bijvoorbeeld helemaal uitgekeken wordt. Elke Marketing Manager weet dat contactmomenten met de doelgroep op de lange termijn belangrijk zijn voor meer verkoop. Onze films vergroten zowel de Hard Touchpoints als de Soft Touchpoints. Het is bewezen dat bewegend beeld met geluid langer in de gedachte van de kijker blijft dan geschreven tekst en foto’s.

Online Video Campagnes

Omdat video en social media een sterke combi vormen en omdat het uiteindelijk om meer contactmomenten met de juiste mensen gaat, bieden we bij onze bedrijfsfilms ook Online Video Campagnes. Met deze campagnes kunnen we de boodschap gericht bij je doelgroep brengen en hen aanzetten om actie te ondernemen.

Alles bij elkaar goede redenen om zelf ook in actie te komen. Een bedrijfsfilm laten maken gaat heel doelgericht. Graag bespreken we de mogelijkheden. Neem telefonisch of met ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op.

Een goede bedrijfsfilm laten maken en die op de juiste manier inzetten?

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment