Search:
Bedrijfsfilms - Insight Productions - Bedrijfsfilm
16335
page,page-id-16335,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Doelgerichte bedrijfsfilms & meer zichtbaarheid

Get the message out there!

Videocommunicatie

Imago of sales?

Strategie

Voor alle bedrijfsfilms moet het doel centraal staan. Hoe ga je om met de behoefte van je doelgroep en hoe zorgt je communicatie voor meer aandacht, meer clicks en meer verkoop! Het doel bepaalt de kern van de inhoud voor elke bedrijfsfilm. De positionering van je bedrijf en product is essentieel. Sterke communicatie middels bedrijfsfilms op televisie en internet werkt. Met goede films zet je de doelgroep aan tot actie!

De communicatie met de ene doelgroep kan verschillen met die van een andere doelgroep. Daarom brengen we voor elk doel en elke doelgroep advies uit hoe zij het beste te benaderen zijn en waar. We leven in een wereld waarin mensen zicht het liefst middels beeld en geluid laten informeren. Aan jou en ons om daar op de juiste manier wat mee te doen.

Goede bedrijfsfilms creëren het juiste effect bij je doelgroep. Dat kan een positieve werken voor het imago van je bedrijf zijn of bijvoorbeeld meer websitebezoeken. Het is belangrijk om in het beginstadium heel helder de doelstellingen te formuleren. Waarom wil je een bedrijfsfilm of een serie films laten maken? Wie is je doelgroep en hoe wensen zij benaderd te worden?

Om je doelstellingen daadwerkelijk te behalen geeft Insight Productions advies. We denken mee met wie en hoe te communiceren. We bepalen samen wat voor soort bedrijfsfilm, of bedrijfsfilms, voor jouw doelstellingen het meest interessant is. Daar naast geven we ook advies hoe en waar deze film(s) aan de doelgroep aangeboden kan worden. Denk hierbij aan alle televisie en online mogelijkheden.

De gemiddelde bedrijfsfilm wordt steeds korter en krachtiger. Dit heeft te maken meeste mensen gewend zijn informatie tot zich te nemen. Om jouw boodschap goed over te brengen moeten we heel goed weten hoe de doelgroep er uit ziet waarna we kunnen inschatten wat voor soort video’s zij willen zien en hoelang ze bereid zijn te kijken.

Wederom bepaalt het doel wat en hoe er gecommuniceerd wordt. Geven we bijvoorbeeld diepte informatie over het bedrijf met 1 film of gaan we bijvoorbeeld een Facebook Video Campagne inzetten om de doelgroep tot de gewenste actie aan te zetten? Waar ben jij naar op zoek? We bespreken graag de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Voor elk doel een ander soort film

Voor het maximale resultaat
Teasers

Trek de aandacht en zet de kijker aan tot actie! Kort, krachtig en doeltreffend. Speel in op hun Unique Buying Reasons!

PROMOTIEFILMS

Geef je doelgroep inhoudelijk aandacht met een film die het vertrouwen versterkt en de kijker overtuigt dat jij de juiste partner bent.

Evenementen films

Maak gebruik van video’s om een evenement te promoten en om na afloop opnieuw een contactmoment te creëren.

COMMERCIALS

Trek de aandacht voor een product en bedrijf. Onze commercials staan geheel in dienst van aandacht trekken en branding in stijl.

Daadwerkelijk inzetten Videocommunicatie

Vrijwel elke Marketing Manager of ondernemer zou maar wat graag video inzetten om met de doelgroep te communiceren. Want het werkt. Echter de stap om het ook daadwerkelijk te doen is vaak groot. Wat de reden ook is, het overtuigen van een team of baas, budgettaire redenen of omdat je een perfectionist bent en het direct perfect wilt aanpakken, wij kunnen je helpen om je wensen voor een goed videocommunicatie-plan te bereiken.

% Marketing Managers & ondernemers dat video wenst in te zetten0

% Marketing Managers dat videocommunicatie inzet in Nederland0

% ondernemers dat videocommunicatie inzet in Nederland0

Krachtige communicatie met video’s gericht op jouw doelgroep?

GA VOOR GOUD

Stapsgewijs naar het beste resultaat
 • 1

  Doel & Doelgroep

  We bepalen exact je doelgroep en wat je voor hen kunt betekenen.

 • 2

  Communicatieplan

  Uitwerken doelstellingen in een plan voor videocommunicatie en een script.

 • 3

  Video-opnames

  De juiste locaties, alle mensen in beeld, productieteam klaar en actie!

 • 4

  Edit & Effects

  Het beeldmateriaal verwerken in een passende montage en met de juiste effecten zorgen voor de ultieme beleving.

 • 5

  Videocampagne

  Onze videocampagnes zorgen dat je video's ook echt door je doelgroep gezien worden.

What Our Clients Say

Wherever, Whenever & on every screen