Search:
Blushuis Breda Bedrijfsfilm - Insight Productions
6061
single,single-post,postid-6061,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Blushuis Breda Bedrijfsfilm

Set up a blog in just a few minutes
Mar 21 2016

Blushuis Breda Bedrijfsfilm

Het Blushuis in Breda is een verzamelgebouw voor voornamelijk bedrijven in de creatieve sector. De Blushuis Breda Bedrijfsfilm die we gemaakt hebben geeft een impressie van de goede sfeer en de interactie tussen de diverse bedrijven.
De samenwerking tussen (creatieve) bedrijven zorgt ervoor dat de individuele bedrijven sterker staan en sneller kunnen handelen indien hun opdrachtgevers daar om vragen. Deze samenwerking heeft een aantrekkingskracht op nieuwe bedrijven die de kracht van het Blushuis extra versterken door zich ook hier te vestgen.
Als je op zoek bent naar een kantoorruimte dan is er momenteel enorm veel keuze. Voor locaties als het Blushuis is het daarom erg belangrijk om de mogelijkheden die ze bieden aantrekkelijk te communiceren. Het is niet alleen belangrijk om tussen al het aanbod uit te springen maar ook om vervolgens dusdanige aantrekkelijke informatie te verschaffen dat men een kijkje komt nemen. En als dat eenmaal gebeurd,… dan verkoopt de locatie zich zelf wel.

Een film zoals deze die we van het Blushuis hebben gemaakt noemen we een teaser. Een teaser trekt de aandacht op een aantrekkelijke manier en geeft voldoende informatie om mensen nieuwsgierig te maken maar ook weer niet te veel info, waardoor de call-to-action vaak opgevolgd wordt.
De kracht van een bedrijfsfilm, namelijk op een aantrekkelijke en doelgerichte manier communiceren met je doelgroep, kunnen we verder versterken door advies te geven over hoe en waar je het meeste resultaat halt met de film. De mogelijkheden van bijvoorbeeld Youtube en Facebook zijn erg aantrekkelijk voor een gerichte en effectieve benadering van je doelgroep. Nieuwsgierig naar het Blushuis en naar wat we voor je kunnen betekenen? De (illy) koffie in onze Canteen staat klaar.

Het effect van de Blushuis Breda bedrijfsfilm

De blushuis Breda Bedrijfsfilm heeft voor het Blushuis management het juiste effect gehad. Het heeft hun boodschap versterkt en voor de gewenste response gezorgd. Vrijwel alle units zijn inmiddels verhuurd.

1 Comment
Share Post
1 Comment
  • Wij van het Blushuis Management zijn heel blij met de film. We merken echt meer respons op onze propositie. Video werkt blijkbaar!

    May 25, 2016 at 9:59 am

Post a Comment