Search:
Community of Talents 2013 - Insight Productions - Bedrijfsfilm
21837
single,single-post,postid-21837,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Community of Talents 2013

Jun 27 2013

Community of Talents 2013

Een community met een inspirerende doe- en netwerkbijeenkomst voor mensen die, vanuit hun eigen ambitie om in de maatschappij met wezenlijke innovaties en initiatieven het verschil te maken, op zoek zijn naar nieuwe contacten, netwerken, kennis, inspiratie of financiering om realisatiekracht te vergroten.

Bij creatief netwerken en elkaar inspireren hoort een evenzo interessante film. Insight Productions is gevraagd om een impressie van dit evenement van de Community of Talents te maken. Omdat het onmogelijk is om de volledige inhoud en alles wat er besproken is kort en krachtig te vertellen hebben we gebruik gemaakt van teksten in beeld die we gecombineerd hebben met dynamische effecten. Voor wie er bekend is, het Dialogues House in Amsterdam is een zeer inspirerende werk – en ontmoetingsplek. Dit gevoel hebben we terug laten komen in de film van dit jaarlijkse evenement.

Meedoen en meedenken binnen en community vergt een zeer actieve houding van de deelnemers. Voor de meeste onder hen is dit een manier van leven en zaken doen. Vrijwel iedereen die we daar spraken was het hier over eens. Je moet eerst zorgen voor zichtbaarheid en je moet bereid zijn om anderen te helpen. Puur alleen maar met direct geld bezig zijn werkt op de lange termijn niet. Wie ben je, wat kun je en wat kun je toevoegen aan anderen? Of dit nu toevoegingen in ideeën of middelen zijn maakt niet uit. Kijk eerst eens wat je een ander te bieden hebt. Vrijwel elk bedrijf zal zo begonnen zijn. “Wat kunnen we een ander bieden?”. Deze instelling bij de deelnemers komt tijdens de Community of Talents haarscherp naar voren.

Zeer interessant om voor deze community een film te maken die ook zij weer gedeeld hebben binnen hun netwerken. Zij weten als geen ander dat zichtbaarheid (fysiek en online) in alle soorten sterk meewerkt in hun uiteindelijke doel. Denk eens na welke voordelen het voor u mee kan brengen mocht u een bedrijfsfilm laten maken. Wedden dat wij u over nog meer voordelen en toepassingen kunnen vertellen!

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment