Search:
Evenementen - Insight Productions - Bedrijfsfilm
20365
page,page-id-20365,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Maximale beleving voor, tijdens & na je evenement

Met evenementenfilms

Promotie in aanloop naar Event

Zichtbaar tijdens een evenement

Extra contactmoment na Event

Bij Evenementen draait alles om zichtbaarheid. Met name zichtbaarheid bij de juiste mensen. Evenement-organisaties maken vol op gebruik van video’s om aantrekkelijk zichtbaar te zijn en bezoekers aan te trekken. Goede video’s die de sfeer optimaal wegzetten zorgen voor extra bezoekers.

 

Naast de Event organisaties zijn er ook steeds meer bedrijven die aanwezig zijn op evenementen. Actief met video’s om hun bestaande cliënten en prospects te activeren om hun stand op het evenement te bezoeken. Deze contactmomenten zijn enorm waardevol. Niet alleen voor verkoop maar ook om bestaande relaties te onderhouden. Direct contact zorgt daar voor. Evenementenfilms die op de juiste manier worden ingezet zorgen voor meer bezoekers.

De diverse social media platforms lenen zich zeer goed om video’s te delen tijdens evenementen. Laat volgers weten van je aanwezigheid op een evenement en wat je hen te bieden hebt. Wat is het waar zij naar op zoek zijn dat jij hier laat zien? Wat overtuigt hen er van om zeker jouw bedrijf te bezoeken? Steeds meer bedrijven promoten hun aanwezigheid op evenementen tijdens een evenement en overtuigen de bezoekers dat een bezoek aan hun stand een ‘must’ is.

Voor meerdaagse evenementen is het steeds gebruikelijker om op een van de eerste dagen een korte film te maken en deze dezelfde dag of de dag erna middels social media te delen om de doelgroep tot een bezoek aan te zetten.

 

Een evenementenfilm is na afloop van een event een fantastisch middel om nog een keer contact te hebben. Niet alleen beleeft je contact opnieuw wat je te bieden hebt, het is ook een laagdrempelige manier om het contact warm te houden.

 

De Event Film is ook goed in te zetten om contacten die niet op het evenement waren te laten zien wat je voor ze kunt betekenen. Ook hier kan deze film een krachtig middel zijn om het contact te versterken.

 

Evenementenfilms zijn krachtige communicatie-tools om meer direct contact te creëren met je doelgroep. En juist direct contact geeft je de mogelijkheid om sales te bewerkstelligen.

Hoogwaardige contactmomenten creëren?

Those who know

Pre, during & post event