Search:
Event Video RAI - Insight Productions - Bedrijfsfilm
14385
single,single-post,postid-14385,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Event Video RAI: SiliconCore

Show who, when and where you are!!
Feb 15 2016

Event Video RAI: SiliconCore

Meer direct contact met een Event Video

In de wereld van LED Displays is SiliconCore een grote speler. Voor hen is het effectief inzetten van aantrekkelijke en gerichte communicatie van de nieuwste technieken die ze ontwikkeld hebben van levensbelang. Vandaar deze Event Video.
Tijdens diverse wereldwijde evenementen is hun primaire doel om de juiste door hen in kaart gebrachte vertegenwoordigers van grote partijen bij hen presentaties aanwezig te hebben. Naast de gebruikelijke uitnodigingen maken ze tijdens het evenement gebruik van onze explainer video’s om de noodzaak van een bezoek aan hun stand duidelijk te maken. De verspreiding van deze films op Twitter, Facebook, linkedIn en hun nieuwsbrieven zorgen voor de juiste aandacht en voor bezoekers die echt geïnteresseerd zijn.

 

Dit hoogwaardige contact zorgt er voor dat ze het gesprek al met een voorsprong in gaan. Overgaan tot sales is dan een heel stuk makkelijker. Dit laatste is enorm belangrijk voor SiliconCore. Dit voor vrijwel elk bedrijf dat zich op beurzen presenteert belangrijk. Warm en hoogwaardig contact is goud waard.

The Insight Team is able to quickly understand the key messages and purpose of the video and get edits right first time.

– Emily BurrowsAccount Director, Plaster Creative Communications

 Na het evenement worden deze bedrijfsfilms ook gebruikt om mensen die niet langs zijn geweest te laten zien wat voor moois ze daar presenteerden. Voorafgaand aan latere events worden deze films ook weer gedeeld om de doelgroep over te halen om hen op te komen zoeken.

Een Evenementenfilm kan een teaser of een andere soort bedrijfsfilm zijn. Het doel dat je wilt bereiken bepaalt wat voor soort film het wordt. Wil je mensen overhalen om langs te komen dan kan dat zoals SiliconCore dat wil met een explainer video maar het kan bijvoorbeeld ook met een teaser. Met een teaser kun je de doelgroep nieuwsgierig maken en min of meer uitdagen om langs te komen om meer te weten te komen.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment