Search:
Expert Videos & Testimonials MicroStrategy - Insight Productions
22502
page,page-id-22502,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Expert videos & Testimonials MicroStrategy

Optimaal content creëren tijdens een jaarlijks event

Als wereldspeler in de wereld van BI weet MicroStrategy dat het heel belangrijk is om content te creëren die past bij de doelgroepen. Plat gezegd, het is verstandig om niet alleen met de bestaande Amerikaanse content te communiceren op de Europese markt. Vandaar dat MicroStrategy onder anderen tijdens de evenementen de kans pakt om Testimonials en Expert Videos op te nemen waarin partners, tevreden klanten en experts aan het woord komen.

Videoplanning

voor een heel jaar

Kwaliteit

én snelheid!

De uitdaging

Keynote speakers, klanten en partners voor de camera krijgen tijdens een druk event voor inhoudelijke video’s die genoeg de diepte ingaan en toch beknopt genoeg blijven. Hier komt en flinke voorbereiding bij kijken. De juiste zaken oppikken uit presentaties, bij de kern blijven en weten welke doelgroepen de opdrachtgever met deze Testimonials en Expert Videos wilt bereiken. Een flinke uitdaging.

Het resultaat en de impact

De impressie van het event zelf moet elk jaar zo snel mogelijk na het event de deur uit. Het stukje aandacht en momentum wil je natuurljk vasthouden. De testimonials en de expert video’s met specifieke thema’s worden gedurende de rest van het jaar op strategisch momenten ingezet. In 2018 hebben we voor Microstrategy drie events gefilmt waarvan twee in Nederland en een in Zweden. Dit heeft geresulteerd in 20 video’s. In 2019 er er alleen tijdens het symposium in Nederland gefilmd. Dat resulteerde in 14 films.

 

In 2020 kon het MicroStrategy symposium niet beter getimed zijn. Drie dagen voor de Covid-Lockdown hebben we voor MicroStrategy nog 8 video’s opgenomen die van onschatbare waarde bleken in tijden dat er bijna geen goede nieuwe videocontent meer opgenomen kon worden.

Met één event
videocontent
voor een heel jaar

1 Eventvideo
5 testimonials
8 expertvideo’s

Eigen testimonials of expert video’s laten maken?