Search:
Explainer Video Casio Projectors - Insight Productions
6192
single,single-post,postid-6192,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Explainer Video Casio Projectors

Set up a blog in just a few minutes
Jan 15 2016

Explainer Video Casio Projectors

De revolutie in de wereld van projectors heet LED. De peperdure lampen die ook nog eens zeer onvriendelijk zijn voor het milieu zijn verleden tijd. Casio zet volledig in op Led Projectors en presenteert de nieuwste versies op diverse evenementen
Deze “Explainer Video Casio” toont de voordelen en opties die Casio biedt.

Explainer Video Casio voor doelgroepen

Casio gebruikt deze film om bedrijven en overheden te laten zien wat ze tijdens de ISE in de RAI hebben gepresenteerd. Dit soort film werken erg goed als eerste stap in het contactproces. Daaropvolgende acquisitie is een stuk minder ‘koud’ als men al bekend is met het onderwerp en er bewust dan wel onbewust over na heeft kunnen denken wat het hen aan mogelijkheden biedt.

Incredibly supportive and acted as an extension of our own, making suggestions and directing when necessary to help develop the content with the end goal in mind.

– Lucy AllenMarketing Executive, Casio Projectors

Een uitlegvideo is een zeer aantrekkelijke manier om inhoudelijk in te gaan op bepaalde onderwerpen. Informatie die je met een heldere video tot je neemt blijft gemiddeld 10x zo goed in je geheugen dan geschreven teksten. Dit feit maakt het voor vrijwel elk bedrijf interessant om belangrijke informatie met video’s te delen. Naast de enorme toename van promotiefilms stijgen ook de video’s die complexe bedrijfsinformatie of productinformatie uitleggen. Als iets voor jou belangrijk is om goed over te brengen dan zijn goede video’s een zeer aantrekkelijke ‘tool’ omdat het voor je doelgroep de meest favoriete manier is om informatie tot zich te nemen.

And for our English clients: we made this Explainer Video Casio during the ISE 2016 at the RAI in Amsterdam. Interested in having your stand filmed? Please contact us.

 

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment