Search:
Frequently asked questions - Insight Productions
16781
page,page-id-16781,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Frequently asked questions

Vragen staat vrij en we delen onze kennis graag met je
HOE START IK EEN VIDEOMARKETING CAMPAGNE?

Weet waar je doelgroep naar op zoek is, zorg dat je weet wat jij voor hen kunt betekenen en zorg dat je weet wie je doelgroep is. Als video de juiste manier is om hen tot actie aan te zetten dan kijken we samen wat voor soort video’s het moeten worden en waar we die inzetten om je doelgroep te bereiken en aan te zetten tot actie.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Voor vrijwel elk budget kun je een bedrijfsfilm laten maken. Wat ons betreft zijn er 2 mogelijkheden.

  1. Je geeft aan wat je budget is. In feite geef je aan wat het je waard is om met een bedrijfsfilm (of meerdere bedrijfsfilms) je doelstellingen te bereiken. Dit betekend dat je een bedrag koppelt aan je doelstellingen. Het budget bepaald wat wij kunnen doen.
  2. Je geeft heel exact aan wat je wilt, wie je wilt bereiken en hoe. Wij maken inzichtelijk wat dit kost. Vaak werkt het zo dat we dan een basisdeel omschrijven en daarnaast optionele posten omschrijven.

Lees ook dit blog

Kan iemand samen met onze marketing manager een presentatie geven aan de directie?

Deze vraag krijgen we steeds vaker. En helemaal zo gek niet. We merken dat we dezelfde taal spreken als marketing managers maar dat zij intern vaak tegen obstakels aanlopen.

Vaak kunnen wij het verhaal met alle voordelen net op een andere manier vertellen. In veel gevallen is een meetbaar resultaat koppelen aan het verhaal het belangrijkste. Echt inzichtelijk maken wat het inzetten van video’s oplevert.

Wat kost een Vidoemarketing Campagne?

Helemaal afhankelijk van je doelstellingen, doelgroep, regio waar je het wilt inzetten en op welk platform.

Op dit moment is het qua prijs en bereik heel aantrekkelijk om video campagnes in te zetten op Facebook, Instagram en Youtube.

Waarom Video Campagnes

Meer leads, merkbekendheid en aantrekkelijke prijzen om je boodschap aantrekkelijk over te brengen.

Lees vooral dit even!

Werken jullie ook in opdracht van reclamebureaus?

Ja regelmatig. We werken zowel voor Nederlandse bedrijven als buitenlandse reclame- en communicatiebureau’s.

Wij zoeken alleen een cameraman, doen jullie dat ook?

Ja we werken regelmatig met andere videoproductie bedrijven of reclamebureau’s die alleen het gefilmde beeldmateriaal willen hebben.

Wij willen maandelijks nieuwe video content, hebben jullie een abonnementsform?

Wij werken met projectprijzen, jaarprijzen, dagprijzen, halve dagprijzen en uurprijzen. De jaarprijzen komen het meest overeen met een abonnementsvorm.

Jullie nodigen me uit voor een kop koffie om mijn video plannen door te spreken, maar wat voor koffie staat er dan te wachten?

Goeie! Beneden in de kantine hebben we Illy en in ons kantoor hebben we Caffe Coronel Espresso. Heerlijk!

full service

Insight Productions maakt bedrijfsfilms en adviseert in hoe je de films het beste in kunt zetten om je doelstellingen te bereiken.

Communiceren doe je op de meest aantrekkelijke manier voor je doelgroep. Wij weten hoe je hen het best kunt benaderen en waar.

2.slider FAQ Koffie KLEINER
Meer weten en een kop koffie?