Search:
IKNL Palliatieve zorg - Eindhoven - Insight Productions
21831
single,single-post,postid-21831,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

IKNL Eindhoven – Palliatieve Zorg

Jan 09 2014

IKNL Eindhoven – Palliatieve Zorg

Het IKNL Eindhoven is in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg het project ‘Palliatieve Zorg Door Verzorgenden’ gestart. Voor dit project wordt gebruik gemaakt van de “Signaleringsbox” en daar is een E-Learning programma bij ontwikkeld die ondersteunend is aan de fysieke lessen die worden gegeven. Insight Productions is gevraagd om hier een promotiefilm voor te maken.

In de afgelopen jaren hebben we vaker voor het IKNL (voorheen IKZ) gewerkt met opnames in ziekenhuizen in Tilburg en Eindhoven. Ook door andere opdrachtgevers zijn we aardig bekend in de wereld van de zorg. Toch gaat het hier qua inhoud flink de diepte in waardoor we ons goed in hebben moeten lezen. Gedurende het project bleek dit een goede keuze want waar we ons hard voor maken is om ook inhoudelijk met onze opdrachtgevers mee te denken en hier adviezen te geven. Een valkuil waar veel bedrijven en makers van bedrijfsfilms in vallen is dat ze vaak te veel willen vertellen. Dit risico liepen we ook met dit project omdat er heel veel te vertellen viel. Aan ons dus de taak om het zo kort en krachtig mogelijk te houden. Nou ging het hier om een promotiefilm waar wel echt de ruimte was om er wat dieper op in te gaan, maar dan nog houden we het zo kort en krachtig mogelijk.

Met deze film vraagt het IKNL Eindhoven op een actieve en aantrekkelijke manier de aandacht van deelnemers en hun managers. Voor beiden wordt het belang van de kwaliteitsimpuls die deze cursus geeft sterk benadrukt.

Waar Insight Productions vaak opdrachten krijgt voor dynamische onderwerpen zoals evenementen en productpromotie was dit totaal wat anders. Maar wie er over nadenkt komt er achter dat ook juist bij deze iet wat minder spannende onderwerpen een dynamische film met beleving die de informatie aantrekkelijk maakt geen overbodige luxe is.

Bij het IKNL is de Bedrijfsfilm dan ook met veel enthousiaste ontvangen waar wij natuurlijk ook erg blij mee zijn. Wellicht voor hen een goede reden dat ze in de toekomst vaker door ons een bedrijfsfilm laten maken?! We zullen het zien.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment