Search:
Issue Events Breda - Insight Productions - Bedrijfsfilm
21834
single,single-post,postid-21834,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Issue Events Breda

Nov 14 2013

Issue Events Breda

Twee keer per jaar organiseert het Issue Magazine de Issue Events Breda. Sinds 2011 hebben we diverse events gefilmd. In 2013 hebben beide evenementen bij Rüttchen Autowereld plaatsgevonden. De showroom van Ruttchen Autowereld heeft een fantastische mooie lichtinval en blijkt een ideale plek voor een zakelijke beurs.

Voor elk bedrijf is zichtbaarheid van groot belang. De mensen achter het evenement, Bjorn Knapen en Nini Bodegraven, weten dit als geen ander. Zij krijgen het zeer goed voor elkaar om de fysieke beurs ook online onder de aandacht te brengen. Hun magazine dat zowel online als fysiek aandacht aan het evenement schenkt brengen ze middels Twitter, Facebook en LinkedIn bij iedereen op de computer, tablet en telefoon in beeld. Dit heeft ook direct tot een enorme hoeveelheid views van de impressies die we van de evenementen gemaakt hebben geleid. Waardoor zowel de mensen die er wel en niet bij waren nog een keer kunnen genieten van het evenement in Breda.

Bij Issue Magazine weten ze als geen ander dat het om een combinatie van facetten gaat. Zij hebben fysiek het Issue Magazine, de Issue Events, en zijn zeer actief en zichtbaar bij andere evenementen. Online zijn ze minimaal even zichtbaar. De kracht van deze combi en groot en dat weten ze.
Insight Productions gebruikt hen dan ook graag als voorbeeld in hoe een bedrijf zich zowel fysiek als online kan profileren. Een combinatie van meetbare zichtbaarheid ( Hard Touchpoints ) en niet-meetbare zichtbaarheid ( Soft Touchpoints ) zorgen voor een goed bedrijfsresultaat. Uiteindelijk draait het om meet verkoop en als het goed is meer winst. Graag bespreken we met u hoe onze bedrijfsfilms voor meer zichtbaarheid, meer Hard Touch Points, beter inzicht en tot meer verkoop leiden.

Onze meetbare video’s die voor meer Hard Touchpoints zorgen zijn voor iedereen interessant. Graag helpen we u bij uw online video planning voor het gehele jaar. Een bedrijfsfilm laten maken? Prima! Maar we bieden nog veel meer.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment