Search:
Over Insight Productions - Insight Productions
16705
page,page-id-16705,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over Insight Productions

Insight als partner voor jouw online videomarketing
Insight Productions als partner

Bij film en video draait alles om communicatie en beleving. Met een doel, een boodschap, een interessant gegeven, om jouw merk te branden en om mensen tot actie aan te zetten. Het kan op honderd verschillende manieren gebracht worden. Dit maakt het uitdagend en spannend.

Op zoek naar een bedrijf dat het maximale uit jou videomarketing haalt?

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een vaste partner die de identiteit en de kracht van het bedrijf kent en perfect aan de doelgroep weet de presenteren. En minstens even belangrijk: de doelgroep aan weet te zetten tot actie!

Insight Productions gaat veel al een langere periode van samenwerking aan. Wij zijn er van overtuigd dat we juist dan een grote rol kunnen spelen in de doelstellingen van onze partners.

Unieke eigenschappen

Waar ben jij goed in? Weet je dat van jezelf? Als het goed is wel. Blijf jezelf dat met regelmaat vragen. Dat doen wij ook en hoe ongemakkelijk het ook kan zijn, zeg het hard op.

Insight Productions is goed in het doelgericht denken voor opdrachtgevers. Waarbij jouw doelgroep het uitgangspunt is van hoe we gaan communiceren. De ‘Unique Buying Reasons’ van jouw doelgroep moeten de reden zijn waarom een film met een goede boodschap hen aanzet om iets bij je te kopen of om contact met je op te nemen.

Stijl en beleving

Film is beleving. Elke doelgroep moet op een andere manier benaderd en tot actie aangezet worden. In veel van onze films zit een soort ‘handtekening’ van de regisseur, maar wel altijd binnen de stijl die bij de uitstraling van de opdrachtgever past.

Zelf zijn we niet van de brave ‘standaard’ films. We zoeken graag naar een manier om de juiste beleving bij de kijker te creëren. Alleen dan haal je namelijk het maximale uit een bedrijfsfilm.

Weet jij hoe je jouw bedrijf met videomarketing wilt versterken? Laat het ons weten. We komen graag een kop koffie drinken om van gedachten te wisselen.

Marketeers, ondernemers en collega’s we leren je graag kennen.