Search:
Prysm - Evenementen Film - Insight Productions - Bedrijfsfilm
21846
single,single-post,postid-21846,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Prysm – Evenementen Film

Feb 10 2013

Prysm – Evenementen Film

Evenementen Film

Prysm is een bedrijf dat LPD schermen vervaardigd. Dit zijn een soort plasma schermen maar deze verbruiken aanzienlijk minder energie. In 2012 en 2013 was Prysm op de ISE in de RAI waar ze Insight Productions hebben gevraagd om een evenementen film te maken die kort en krachtig laat zien wat er op hun ‘stand’ te zien is.

De visueel zeer mooie stand met enorme schermen had beide jaren een interactieve hoek. Een scherm dat reageert op bewegingen en handelingen van de persoon die er voor staat.

Doel van een evenementen film

We hebben de zeer indrukwekkende stands in de evenementen films voor zichzelf laten spreken. De visuele uitingen komen in de films volledig tot hun recht, ondersteund door uitleg van de directeuren en technici. De evenementen film heeft als doel om te informeren en om mensen tijdens de beurs naar hun stand toe te laten komen.

Prysm maakt slim gebruik van hun social media platforms. Er zijn veel bezoekers op hun stand afgekomen. De films hebben daadwerkelijk voor meer contacten met hun doelgroep gezorgd en uiteindelijk hebben de evenementen films bijgedragen in meer verkoop. Zij weten hun waardevolle contactmomenten optimaal te benutten. Hard Touch Points zijn voor hen een bekende term en ze zetten er vol op in. Onze films zijn meetbare contactmomenten en hebben geresulteerd in nieuwe contactmomenten.

Hard Touch Points

Insight Productions help bedrijven om meer meetbare contactmomenten met de doelgroepen te creëren. Deze evenementen film is hier een van de voorbeelden van. We maken jaarlijks meerdere films tijdens en van evenementen. Het mooie van deze films is dat ze zowel tijdens meerdaagse evenementen gebruikt kunnen worden om meer bezoekers aan te trekken. Na de evenementen zijn de films in te zetten om mensen te enthousiasmeren voor volgende evenementen en om makkelijker nieuwe contactmomenten te creëren met mensen die niet aanwezig waren tijdens het evenement.

Bij elk evenement is het zeer de moeite waard om voor u en uw bedrijf na te gaan hoe een evenementen film uw primaire doelen extra ondersteund. Vraag voor advies over onze bedrijfsfilms en onze AV-Planning vrijblijvend een afspraak.  

 

 

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment