Search:
Showreel - Insight Productions - Bedrijfsfilm
21822
single,single-post,postid-21822,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

showreel

Jan 01 2015

showreel

Showreel Insight Productions

Met deze showreel willen we graag laten zien hoe divers de producties zijn die we voor onze opdrachtgevers gedaan hebben. Omdat de bedrijfsfilms van Insight Productions er om bekend staan dat er veel beleving en veel dynamiek in zit, hebben we dit ook terug laten komen in de showreel.

Met onze communicatie zijn we doorgaans heel scherp en doelgericht. Met deze film willen we zoveel mogelijk diverse producties laten zien en tegelijkertijd jou als kijker ‘teasen’ middels prikkelende beelden, teksten en technische hoogstandjes om meer over ons te weten te willen komen. Hopelijk is dat gelukt!

Touchpoints

In deze film komen enkele termen naar voren die we graag verder toelichten. De “Touchpoints” waar we het in de showreel over hebben zijn contactmomenten die we voor onze opdrachtgevers kwalitatief zo hoog mogelijk maken. Door hoogwaardige contactmomenten te creëren met doelgroepen blijft het product of de dienst van onze opdrachtgever langer in de gedachte van de kijken. Daarbij zetten video’s zoals commercials en teasers de kijker aan om een actie te ondernemen. Bijvoorbeeld het bezoeken van een website of het leggen van persoonlijk contact.
Insight Productions help bedrijven om de kwaliteit van hun Soft Touchpoints (niet meetbaar – wel waardevol) te verhogen waardoor er meer Hard Touchpoints (meetbare contactmomenten – meestal ontvanger bekend) ontstaan die direct om te zetten zijn in sales.

AV-Planning

De tweede term in de film die je mogelijk is opgevallen is AV-Planning. Om zoveel mogelijk uit jouw online communicatie te halen is het belangrijk om te weten wat de doelen zijn, wat de doelgroepen zijn, waar die te bereiken zijn en hoe met hen te communiceren. Een gerichte AV-Planning kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw communicatieplan. Dit geldt zowel voor regionale bedrijven als voor landelijk opererende bedrijven en internationale brands.

Jij weet wat je wilt communiceren en met wie. Wij zorgen ervoor dat jouw video’s bijdragen aan een krachtige en gerichte online zichtbaarheid.

0 Comments
Share Post
No Comments

Post a Comment