Search:
Testimonials - Insight Productions
21255
page,page-id-21255,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Testimonials

Echt maakt het echt!

Video Testimonials vertellen de waarheid

Tevreden klanten zijn goud waard!

Testimonials versterken goede naam

Versterk website communicatie

Testimonials verhogen verkoop

Met Video Testimonials versterk je de een betrouwbaar imago en werk je aan de gunfactor voor jou en het bedrijf. Beiden zijn voor veel bedrijven van levensbelang. Zorg dat je een positieve indruk maakt bij jouw doelgroep. Potentiële klanten zijn niet alleen op zoek naar een partij die hen het juiste product levert. Ze zoeken ook een partij die betrouwbaar is en waar mogelijk een lange zakelijke relatie mee opgebouwd kan worden. Onze testimonials zijn korte bedrijfsfilms waar bestaande klanten over jou en jouw product vertellen.

Laat een tevreden klant of opdrachtgever over jouw bedrijf en de producten vertellen. We laten ze kort en krachtig ingaan op herkenbare behoeftes die jouw bedrijf voor hen en potentiële klanten vervult. Dit komt betrouwbaar over. En terecht. Het is namelijk de waarheid. Je laat uiteraard alleen iemand aan het woord die echt een klant is en die echt tevreden is. Dit soort oprechtheid is niet na te doen. En waarom zou je. Genoeg tevreden klanten toch?

De Testimonial wordt vaak in een serie besteld. Wij kunnen voor de opnames bij je klanten langsgaan of we kunnen ze bij jouw bedrijf uitnodigen. Bij meerdere testimonials raden we aan om de opnames bij hun bedrijf te doen. Meer diversiteit en letterlijk laten zien in welke branche zij zitten zorgt voor herkenbaarheid.

De testimonials kun je op verschillende manieren inzetten. Allereerst kunnen ze je website versterken. Bij specifieke diensen kunnen de video’s de potentiële klanten net dat extra zetje geven dat nodig is om klant te worden. De reden dat bestaande klanten tevreden zijn en blijven kan voor prospects de reden zijn om klant te worden.

Testimonials gericht op specifieke branches en doelgroepen zijn dan ook een aanrader.

Ons advies is om met korte testimonials die ieder een deel van je diensten of producten belichten, je doelgroep te voeden. Korte en krachtige films worden beter bekeken en vooral ook helemaal afgekeken. Promotiefilms en commercials maken mensen geïnteresseerd en geven ze diepte-informatie. Testimonials worden als zeer betrouwbaar ervaren door de kijkers. Zeer doeltreffend en zeer snel te realiseren.

Testimonials worden nu ook meer en meer ingezet op de diverse social media platforms. Bijvoorbeeld als video’s op Facebook tijdlijnen maar ook als gerichte advertenties waarbij we zeer specifieke doelgroepen targeten.

Wat is jouw doelgroep en wat wil je aan hen vertellen? Wat zijn uw unique selling points en nog belangrijker, wat zijn hun Unique Buying reasons? Testimonials die volledig op hun behoefte zijn toegespitst zijn goud waard.

Opdrachtgevers of klanten die enthousiast over je bedrijf kunnen vertellen?

Those who know

Are those that have experienced it!