Search:
Facebook Video Campagne - Insight Productions - Bedrijfsfilm
21284
page,page-id-21284,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Facebook Video Campagne

Right on target

Targeting met een Facebook Video Campagne

Effectief en prijstechnisch zeer aantrekkelijk

Maximale exposure met Facebook Video Campagnes

2016 was al het jaar van de online video’s en 2017 zet die stijgende lijn extra door! Door met video te adverteren op Facebook genereer je meer merkbekendheid en bied je je doelgroep relevante informatie. Daarnaast is een advertentie op Facebook ook goed om meer leads en meer verkeer naar je website te realiseren. Wil jij ook meer resultaat uit je online marketing halen? Dan zijn Facebook video campagnes zeker interessant voor jou.

Doelgroep

Voordat de video campagne wordt gemaakt, is het van belang te weten wie je doelgroep is en waar de mensen binnen deze doelgroep naar op zoek zijn. Hoe kan jouw bedrijf hen helpen? Wij denken graag vanuit het uitgangspunt van je doelgroep. Dit verwerken we in de Facebook video campagne.

Hoe ziet een videomarketing campagne er uit?

De Facebook video campagne bestaat uit drie video’s. Uit ervaring weten we dat het beste resultaat behaald wordt aan de hand van drie stappen.

Stap 1: Je identiteit communiceren
In de eerste video laten we je doelgroep zien wie je bent en daarbij besteden we ook aandacht aan wat je voor hen kunt betekenen.

Stap 2: Laden met inhoud
De tweede video geeft de kijker een goed idee wat jouw product of dienst hen biedt, welk probleem je voor ze oplost of welke wens je voor hen in vervulling laat gaan.

Stap 3: Call to action
In de laatste video stimuleren we je doelgroep actie te ondernemen, zoals het kopen van je product of door contact op te nemen.

Nog actiever gebruik maken van Facebook?
HET JAAR VAN VIDEOMARKETING

Facebook-, Instagram- en Youtube-ads gaan helemaal los!

TARGETING

Met Facebook-ads kunt je de doelgroep heel exact benaderen.

FACEBOOK BRANDING

Youtube gaat Google voorbij qua zoekopdrachten. Interessant voor adverteerders.

Facebook-Video-Campagne-2
PRODUCTBELEVING BIJ DOELGROEP

Alles valt of staat bij beleving. Zorg voor de juiste beleving bij de juiste doelgroep.

FACEBOOK ADS AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Voor Facebook Campagnes zijn de prijzen zeer aantrekkelijk.

JOUW DOELGROEP

Op Facebook zitten mensen van alle leeftijdsgroepen.

Remarketing

Door middel van remarketing kan je websitebezoekers opnieuw worden benaderd om alsnog een conversie te realiseren. Dit wordt gedaan door vanuit Facebook een remarketing tag te implementeren op de pagina’s van uw website, zodat Facebook je bezoekers kan herkennen en hen je boodschap kan tonen.

Videomarketing

Ook voor jou is het tijd om in actie te komen! Als je al gerichte plannen hebt om video’s effectief in te zetten, dan voeren we die graag voor je uit. Maar ook als je nog geen plannen voor video’s hebt, helpen we je graag met het opzetten hiervan. Zodra je doelstelling bij ons bekend is, kunnen we een voorstel doen voor een gerichte Facebook video campagne. Vul hier onder het contactformulier in om contact met ons op te nemen.

Instagram Videocampagne

Met dezelfde mogelijkheden die Facebook biedt kun je met Instagram andere gebruikers bereiken.

READ MORE
Youtube Campagne

2016 is het jaar dat Youtube Google voorbij gaat qua zoekopdrachten. Youtube is zeer interessant voor videoadvertenties.

READ MORE
Online Videocampagnes

Video Campagnes en de mogelijkheden van de social media bieden jouw bedrijf de tools voor maximale exposure.

READ MORE