Search:
Online Video Campagne - Insight Productions - Bedrijfsfilm
16523
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16523,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Online Video Campagne

Video & Social Media, de ideale combinatie

Met een grappige, ontroerende of indrukwekkende videoadvertentie genereer je meer merkbekendheid en bied je relevante informatie die de kijker raakt. Daarnaast is een video campagne op social media zoals Facebook en YouTube geschikt om meer leads en verkeer naar je website te realiseren. Wil jij ook meer resultaat uit je online marketing halen? Dan zijn video campagnes zeker interessant voor jou.

Facebook Videocampagne

Een video campagne met Facebook biedt je veel bereik bij specifieke doelgroepen in exact omkaderde regio's.

READ MORE
Instagram Videocampagne

Met dezelfde mogelijkheden die Facebook biedt kun je met Instagram andere gebruikers bereiken.

READ MORE
Youtube Campagne

Youtube gaat Google voorbij qua zoekopdrachten. Youtube is zeer interessant voor videoadvertenties.

READ MORE

Direct een Videomarketing Campagne starten?

Bereik doelstellingen met video

Wat je doelstelling ook is, er bestaat een geschikte videoproductie voor. Insight Productions maakt onderscheid in verschillende bedrijfsfilms, afgestemd op jouw doelstelling.

Met video campagnes kun je:
● Merkbekendheid genereren
● Informatie aanbieden
● Nieuwsgierigheid wekken
● Omzet verhogen
● Betrouwbaar imago creëren

Doelgroep

Goede bedrijfsfilms maken het mogelijk om op een aantrekkelijke manier je boodschap over te brengen op je doelgroep. Social media maakt gebruik van verschillende targeting-methodes, zoals demografische kenmerken en interesses, waardoor je bedrijfsfilm aan specifieke doelgroepen wordt getoond. Dit maakt social media en video een succesvolle combinatie.

Proces Video Campagne

Stap voor stap naar jouw gewenste en resultaat
 • 1

  UBR's van jouw doelgroep

  Waar is jouw doelgroep naar op zoek? Met welk probleem zitten zij of wat is hun specifieke wens? Hier komen hun Unique Buying Reasons uit naar voren.

 • 2

  Wat zijn jouw USP's

  Welke oplossing bied jij de doelgroep? Wat zou de reden moeten zijn dat ze voor jou kiezen? Sluiten jouw Unique Selling Points aan bij hun UBR's?

 • 3

  Doelstellingen & jouw campagne

  Met jouw doelstellingen en met wat jij de doelgroep te bieden hebt ontwikkelen we de video campagne. Volledig uitgewerkt plan van aanpak.

 • 4

  Productie video('s) & vormgeving

  Omdat we het maximale uit je campagne willen halen zorgen we dat alles op elkaar afgestemd is, Van video tot tekst en van jouw social media platform tot landingspage.

 • 5

  Instellen & start campagne

  We brengen jouw video bij de doelgroep door zeer gericht op de specifieke eigenschappen van jouw doelgroep te targeten en door te retargeten.

 • 6

  Monitoren & bijsturen

  Jouw campagne wordt nauwkeurig in de gaten gehouden om waar nodig aanpassingen te doen zodat we het maximale uit jouw campagne halen.

Hoe ziet een videomarketing campagne er uit?

Een videomarketing campagne kan bestaan uit 1 of meerdere video’s. Als je de tijd hebt en je wilt het echt goed doen dan adviseren wij een serie video’s die gericht worden ingezet om je doelgroep in drie stappen (3 films) te overtuigen van je product of dienst en om ze een actie te laten ondernemen. Elke video heeft een eigen doel binnen de campagne.

Ons advies met betrekking tot de inhoud en doelstellingen per video:

Stap 1: Je identiteit communiceren
In de eerste video wordt de identiteit van het bedrijf gecommuniceerd, zodat mensen je gaan herkennen.

Stap 2: Laden met inhoud
De tweede video vertelt welke problemen jouw bedrijf voor de doelgroep op kan lossen of welke wens je voor hen in vervulling kan laten gaan.

Stap 3: Call to action
In de laatste video wordt een call-to-action opgenomen. Hiermee wordt de doelgroep gestimuleerd contact met je bedrijf op te nemen of bijvoorbeeld om iets te kopen in je webshop.

Social media video campagnes

Zodra duidelijk is welke doelstelling je wil realiseren en wie de gewenste doelgroep is, kunnen wij een gericht communicatieplan voor je samenstellen. Elk social media platform biedt gerichte en unieke mogelijkheden om je boodschap bij de juiste mensen te krijgen. We bieden vier verschillende social media video campagnes aan.

Facebook video campagne: Vertoon je videoadvertentie in de Facebook tijdlijn van je doelgroep op basis van demografische kenmerken en interesses.
● Twitter Video Campagne: Realiseer een zeer groot bereik onder een specifieke groep met een korte videoadvertentie op Twitter.
Instagram Video Campagne: Instagram is onderdeel van Facebook en heeft daarom dezelfde targeting opties om een zeer gerichte campagne in te zetten.
YouTube Video Campagne: Met een campagne op YouTube wordt je videoadvertentie vóór een andere video of als gesponsorde video in de zoekresultaten vertoond aan jouw doelgroep.

Marketeer wil je meer weten?

Remarketing

Met remarketing kun je kijkers bereiken die eerder je video hebben bekeken of op je website zijn geweest. Dit geeft je een tweede kans om de kijker te overtuigen van jouw dienst of product en om alsnog een conversie te realiseren.

Meer resultaat met video campagnes

Benut de mogelijkheden van video campagnes om je online doelstellingen te realiseren. Overtuig je doelgroep met een indrukwekkende videoadvertentie van jouw bedrijf. We bespreken graag je wensen voor 2016 en stellen een plan op, zodat je meer resultaat kunt halen uit je online activiteiten.

HET JAAR VAN DE VIDEOMARKETING

Youtube & Facebook Videomarketing explodeert. Interessant voor adverteerders.

OVERAL ZICHTBAAR

Video's zijn altijd en overal te bekijken door moderne technieken.

TOP-OF-MIND

Informatie gedeeld met een video blijven langer in het geheugen.

AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Facebook en Instagram zijn concurrenten van Youtube daarom zijn de prijzen aantrekkelijk.

MEER KLANTEN EN OMZET

Call-to-action in video zet kijkers effectief aan tot actie.

REMARKETING

Koppel een goede remarketing strategie aan eerdere contactmomenten.