Search:
Event Videos - Insight Productions - Videomarketing
20365
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20365,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Event Videos

 

Voor, tijdens en na het event

Event Videos inzetten om de aandacht te verlengen en kracht bij te zetten

Houd de aandacht vast door inhoudelijk een stap verder te gaan

De aandacht pakken en vasthouden

Organiseert je een event of ben je daar onderdeel van? DAn is het goed om vooraf alle kansen in kaart te brengen. Veel van onze opdrachtgevers betrekken ons in een vroeg stadium om mee te denken over welke videocontent er gemaakt kan worden.

 

Voorafgaand aan het event en tijdens een event kunnen video’s voor veel aandacht zorgen waardoor je meer en de juiste bezoekers aantrekt.

 

Een event duurt maar één of enkele dagen. De aandacht die je daar krijgt wil je zo lang mogelijk vasthouden. Video’s die we tijdens het event creëren zorgent dat je ook na het event in beeld blijft bij jouw doelgroepen.

 

Met een Event Video, Videotestimonials en Expertvideos kun tot ver na het event gerichte aandacht blijven vragen.

 

 

Pre Event
Event
Post Event

Promotie in aanloop naar Event

Bij Evenementen draait alles om zichtbaarheid. Met name zichtbaarheid bij de juiste mensen. Event-organisaties maken volop gebruik van video’s om aantrekkelijk zichtbaar te zijn en bezoekers aan te trekken. Goede video’s die de sfeer optimaal wegzetten zorgen voor extra bezoekers.

Naast de promotie van het event zijn er ook steeds meer bedrijven die hun aanwezigheid op een event promoten met video’s. Een actieve houding om bestaande cliënten en prospects te activeren zodat zij hun stand bezoeken. Event Videos die op de juiste manier worden ingezet zorgen ervoor dat meer mensen op de hoogte zijn van wat je te delen hebt tijdens een event en zorgt voor meer hoogwaardige bezoekers.

 

Pre event
Event
Post Event

Zichtbaar tijdens een evenement

De diverse social media platforms lenen zich zeer goed om Event Videos te delen tijdens evenementen. Laat volgers weten van jouw aanwezigheid op een evenement en wat je hen te bieden hebt. Wat is het waar zij naar op zoek zijn dat jij hier laat zien? Wat overtuigt hen er van om zeker jouw bedrijf te bezoeken? Steeds meer bedrijven promoten hun aanwezigheid op evenementen tijdens een evenement en overtuigen de bezoekers dat een bezoek aan hun stand een ‘must’ is.

Voor meerdaagse evenementen is het steeds gebruikelijker om op een van de eerste dagen een korte film te maken en deze dezelfde dag of de dag erna middels social media te delen om de doelgroep tot een bezoek aan te zetten.

 

Pre event
Event
Post Event

Extra contactmoment na Event

Video’s die tijdens een event opgenomen worden met experts, partners en klanten zijn na afloop van een event een fantastisch middel om nog een keer contact te hebben. Niet alleen beleeft je contact opnieuw wat je te bieden hebt, het is ook een laagdrempelige manier om het contact warm te houden.

Met deze Event Videos, testimonials en Expert Videos kun je als je het goed aanpakt een jaar vooruit.

 

Pre event
Event
Post Event

Jouw event maximaal benutten?