Search:
Artist Impressions Tuinhuisjes - Insight Productions
22997
page,page-id-22997,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Artist Impressions

Animaties en Artist Impressions

De visie van Azalp is helder; de beleving van mensen bij hun producten en het merk moet altijd centraal staan. En dat is in alles wat ze doen ook echt te merken. Naast een fysiek experience centre waar je in en tussen de tuinhuisjes door kunt lopen willen ze ook online de juiste beleving meegeven.

 

Goede fotografie en video’s zijn hierbij erg belangrijk, maar ook een uitdaging. Zie elk soort tuinhuisje in elke (kleur)variant maar eens op een geschikte locatie te filmen. Animaties en artist impressions vormen de perfecte oplossing.

Nog mooier dan

echte foto’s

artist-impression-2-2
artist impressions
artist-impression-2-1
artist impressions

Houtkleur of

dé houtkleur?

De uitdaging

Beetje bij beetje moet de website gevuld worden met afbeeldingen die ook echt het juiste gevoel meegeven. Dat de mensen van Azalp echt van hun producten houden bleek wel uit het feit dat we samen met hen op zoek gingen naar de échte kleur van hun hout.

 

Onze eerste opmaak kwam direct al in de buurt maar het was tocht echt niet de kleur van het warme hout dat ze zelf gebruiken. Er waren meerdere pogingen nodig om de exacte kleur van hun hout te vinden die we konden gebruiken in onze afbeeldingen en video’s. Een intensief traject aan het begin van onze samenwerking maar heel fijn om vanaf het begin scherp te hebben wat wel en wat niet het juiste Azalp-gevoel weergeeft.

artist-impression-1

Van afbeeldingen naar bewegend beeld

Alle afbeeldingen die we maken worden direct op een dusdanige manier opgebouwd dat er ook animaties van gemaakt kunnen worden. Een afbeelding zorgt voor een goed beeld maar als je ook nog eens rondom de tuinhuisjes kunt bewegen, dat maakt de beleving compleet. En elke marketeer weet; bewegend beeld brengt mensen zelf ook makkelijker in beweging. Geen wonder dus dat er van diverse huisjes ook animaties zijn gemaakt.

 

De animaties en artist impressions brengen de website van Azalp extra tot leven. Ze vormen spreekwoordelijk ‘het puntje op de i’ in deze mooie webshop.

In beweging
met beweging

Eigen Artist Impressions of animaties voor de juiste beleving?

artist-impression-3
vrachtwagen-2