Search:
Corporate movie Keyser & Mackay - Insight Productions
22511
page,page-id-22511,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Corporate movie

Keyser & Mackay

Een goed online verhaal

Keyser & Mackay bestaat al sinds 1894 en het bedrijf is gespecialiseerd in grondstoffen waarbij ze ook heel veel kennis te bieden hebben aan opdrachtgevers in zeer diverse markten. Van verf tot make-up en van eten tot aan medicijnen.

Keyser & Mackay werk keihard aan een betere online positie en daar past een goede corporate movie bij.

Actief in bijzonder

veel verschillende

markten en landen

Van offline autoriteit

naar online autoriteit!

De uitdaging

In de off-line wereld is het bedrijf Keyser & Mackay een autoriteit met veel naamsbekendheid in de markt. Voor een toekomstbestendige organisatie is het belangrijk om ook online die autoriteit te worden. Het creëren van goede videocontent past heel goed bij die doelstelling.

Voor Keyser & Mackay is het belangrijk dat ze kunnen laten zien in hoeveel verschillende markten zij van waarde zijn en hoe belangrijk hun specialistische kennis is voor partners en opdrachtgevers. Deze informatie moest op een aantrekkelijke manier in de corporate movie naar voren komen.

Het resultaat en de impact

In overleg met Keyser & Mackay is ervoor gekozen om twee video’s te maken. Een versie waar het gehele verhaal vertelt wordt en een versie die korter is. Tevens is er dusdanig veel materiaal geschoten dat ook in de toekomst voor campagnes gebruikt kan worden.

Online content

die aansluit bij

de doelgroepen

2 corporate movies

extra content voor

online campagnes

Eigen corporate movie voor een beter online verhaal?