Search:
Online campagne Efteling - Insight Productions
22417
page,page-id-22417,page-template-default,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Online campagne Efteling

Online commercials

De Efteling: als ergens het verhaal, het bestaansrecht van de organisatie en de uitingen perfect op elkaar aansluiten dan is het hier wel. Iedere dag doet men er werkelijk alles aan om bezoekers dé perfecte beleving te bezorgen. Zowel in het park wordt de perfecte beleving nagestreefd als daarbuiten om de aandacht te trekken. Er is zoveel te zien in de Efteling, dat het bijna onmogelijk is om alles in één dag te kunnen bekijken. Dus is overnachten in en rondom het pretpark de perfecte oplossing!

De ultieme

beleving

Kwaliteit

én snelheid!

De uitdaging

De marketeers van de Efteling weten exact wat ze willen en zoeken daarbij de ideale partners. Toen zij bij Insight Productions aanklopten voor commercials voor hun online campagne begon ons creatieve hart aanzienlijk sneller te kloppen. De wens was dat er drie nieuwe online commercials werden ge-edit voor de nieuwe verblijfscampagne. En, hou je vast, ze moesten binnen een week klaar zijn. Een spannende uitdaging!

Het resultaat en de impact

Bij videoproducties zoals deze komt het aan op de juiste kennis van allerlei inhoudelijke en technische eisen voor online gebruik. Om de drie video’s optimaal in banners en als pre-roll te kunnen gebruiken tijdens de online campagne, was het nodig om ze in diverse formaten aan te leveren. Per soort banner zijn er hele andere beelduitsneden nodig. Daarom was het na de montage van de commercials nodig dat elke commercial ook nog eens per shot opnieuw bekijken werd, zodat zij hun magische kracht zouden behouden bij alle soorten uitsneden. Dan komt het aan op super gedetailleerde keuzes, de juiste Color Grading, goede muziek en met de perfecte voiceovers. Met als resultaat dat de commercials van het scherm af spatten!

 

En met gepaste trots kunnen we je de volgende vraag stellen: Woon je in Nederland? Ja? … dan is het bijna ondenkbaar dat je niet ergens één van deze commercials tegen bent gekomen.

Banners en
pre-roll video’s
die van het scherm afspatten

3 commercials,
24 banner- en
pre-roll-video’s

Eigen commercials voor een online campagne of op televisie?